miercuri, 10 august 2011

Scaun ergonomic pentru birou

Dupa cum spuneam despre mine la About, munca mea e sa "softez", ceea ce implica stat 8 ore pe zi pe scaun. Dupa cum se stie, statul pe scaun este o activitate care in timp poate avea urmari asupra coloanei vertebrale si nu numai, asa ca se impun masuri de prevenire.
Sefii firmei la care lucrez sunt foarte constienti de acest aspect si ne-au dotat cu niste super scaune, asa ca momentan utilizez un scaun Herman Miller model Mirra. Sunt foarte multumita de acest scaun. Design, reglaje, materiale, finisaje, absolut toate sunt de calitate.
Cu toate astea, un singur aspect nu il acopera acest model de scaun: suport pentru gat, iar in cazul meu, chiar am nevoie de asa ceva. Asa ca am dat o raita pe net, investigand ce alte modele de scaune ofera aceleasi conditii, si au in plus acest suport foarte necesar. Si asa am descoperit scaunele produse de firma Ergohuman.
Din ce am inteles din toate review-urile pe care le-am citit si vazut, scaunele sunt similare, insa cred ca Ergohuman este ceva mai slab la calitate fata de Herman Miller, de unde si pretul ceva mai mic la Ergohuman, dar ofera avantajul suportului pentru gat.






Si dupa toate review-urile studiate, inca ma intreb: merita sa dau un Herman Miller pe un Ergohuman? Are cineva vreo solutie sau parere cu privire la aceasta dilema?

2 comentarii:

  1. arata misto amandoua, tind sa iti dau dreptate,e necesar suport la gat. Ai luat ergohuman?

    RăspundețiȘtergere
  2. Scaunul Ergonomic Ergohuman poate fi cu siguranta o alegere inteleapta, mai ales daca luam in considerare si celelalte reglaje care vin in completarea acestei caracteristici si care contribuie la adoptarea unei pozitii confortabile. Ergohuman este printre primele modele de scaune ergonomice, preferate mai ales de presoanele care petrec mult timp la birou sau in fata calculatorului. Un scaun de birou bun este ca si un asistent eficient. Scaunul Ergohuman te duce de la o sarcina la alta fara sa va stea in cale. Ergohuman dispune de o baza rezistenta in forma piramidala din aluminiu slefuit si lustruit cu role recomandate pentru toate tipurile de podea.

    Atunci cand ne asezam pe scaun pentru un timp mai indelungat trebuie sa ne asiguram ca spatarul acestuia are contact permanent cu spatele pe o suprafata cat mai mare, mai ales in zona lombara unde apar de obicei primele probleme. Majoritatea celor care achizitioneaza un scaun cu suport lombar sunt persoane care pana atunci foloseau scaune de birou obisnuite, cu spatar standard, care nu asigurau o sustinere nici macar partiala a acestei zone.

    Scaunul Ergohuman este unul dintre modelele de top din categoria scaunelor directoriale ergonomice. Scaunele ergonomice ErgoHuman sunt inteligent create si sunt foarte usor ajustabile pentru a oferi coloanei tale sprijinul, confortul si pozitia corecta.

    Informatii, preturi si pareri despre scaunele ergonomice Ergohuman: http://timez.ro/pret-redus-la-scaunele-directoriale-ergonomice-de-birou-ergohuman/

    RăspundețiȘtergere